Fotbal podobný hokeji. Kladno zapomnělo střílet góly

SK Kladno vs. FC Chomutov 0:0. Kladenský tým je v rozehrané tabulce desátého kola divize na pátém místě, pět bodů za vedoucí Českou Lípou.

Kladno decimují zranění, a tak fanoušci uvítali, že se na trávníku představila posila z Velvar, kladenský odchovanec Lukáš Pihrt. Ten má zkušenosti z mládežnické Ligy mistrů, kterou si zahrál za Plzeň. Bude ale zřejmě chvilku trvat, než si zvykne na kladenský trávník i styl svých spoluhráčů. Sám mohl poslat Kladno do vedení a jednou nahrát na gólovku, bez úspěchu.
Diváci v ochozech byli zvědavi, co na SK předvede tým ze čtvrtého místa divizní skupiny B. Na promarněné domácí šance nejenže vůbec neodpověděl, ale ke všemu předváděl kopanou, z které bolely oči…
Chvílemi dnešní fotbal připomínal včerejší hokejový zápas Rytířů s Plzní. Hosté se zabarikádovali ve svém pásmu a čekali, co domácí vymyslí. Oba kladenské týmy pak narážely do plných a nevymyslely zhola nic.
Kladno má na kontě vstřelených branek podruhé v řadě nulu. V Libiši příští sobotu (10.15 hod.) dostane šanci nelichotivou bilanci změnit.

Sestava SK: Pettík – Pechr, Kolářský, Borák, Balšánek, Ježík, Růžička, Holub, Procházka, Javorek (64.), Pihrt (Šíma střídal Javorka (64.), Blažek, Pospíšil, Šnobl, Vokoun).
Diváků: 220.
Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí