Kladno začalo soupeřům nadělovat

SK Kladno vs . Meteor Praha VIII 3:1 (2:1). Kladno je v neúplné tabulce divizní skupiny B na třetí místě.

Necelé dvě stovky fanoušků zažily počasí i fotbal jak na houpačce. Déšť a chlad postupně vystřídalo slunečné počasí. Podobné to bylo na hřišti. Chladný málo záživný fotbal postupně domácí měnili na hru s pěknými kombinacemi i brankami.
Když v závěru poločasu šel útočník Meteoru do sóla, musel ho brankář zastavit za každou cenu. Tou cenou, kterou Kladno zaplatilo, byl proměněný pokutový kop. Hosté přijeli s velmi mladým týmem a v dalších minutách si vybrali daň z nezkušenosti. Nejprve Holub šikovně nastavil míči záda a nasměroval ho do sítě, aby krátce poté nový kladenský kanonýr Javorek poslal hlavou svůj tým do vedení.
Po změněn stran se Kladno vzadu mohlo stoprocentně spolehnout na jisté zákroky Cimrmana. Směrem dopředu dirigoval hru Holub. Po jeho přihrávce do vápna stanovil Procházka konečnou podobu skóre. Vlastně tím posledním, kdo by rozvlnil síť v bráně Pražanů, mohl být Borák, ale trefil jen tyč…
Příští utkání hraje SK na trávě Českého Brodu v pátek (10.15 hod.)

Sestava SK: Cimrman – Borák, Kolářský, Pechr, Balšánek, Procházka, Růžička, Holub, Pihrt, Javorek, Šíma (střídali Dostál, Blažek, Kafka, Šnobl).
Diváků: 150.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí