Hostouň porazila pražskou Duklu a je v ČFL osmá

Dukla Praha B vs. Sokol Hostouň 0:2 (0:0). Sokolové jsou tři kola před koncem podzimní části třetí nejvyšší soutěže s patnácti body na osmé příčce.

Na vedoucí pražskou Admiru ztrácejí dvanáct bodů a hrají s ní za čtrnáct dnů. Příští neděli Sokol hostí poslední Sokolov. Od vedení klubu má tým za úkol do konce první poloviny sezony nasbírat bodů jednadvacet. To jsou dvě výhry za tří duelů…
A pokud budou sokolové hrát jako dnes, mělo by se jim to v klidu podařit. Na velmi těžkém terénu hřiště přední Kopaniny, kde rezerva Dukly hraje, přizpůsobili trenéři Hostouně taktiku hry i sestavu. „Vyslali jsme do boje silové typy a nechali sedět například Janušku, jednoho z našich nejlepších a nejtechničtějších hráčů. K jeho cti se sluší podotknout, že to vzal perfektně. Povedl se nám tah s Fotrem v útoku, což je právě typ na těžký terén,“ uvedl pro Vaše Kladno kouč sokolů Dominik Rodinger.
Trávník, který by se hodil spíše na trénink ragby, než na fotbal, nedovolil v prvním poločase soupeřům příliš kombinací. „První poločas to bylo vyrovnané, pak jsme je smetli,“ poznamenal Jiří Hondl, šéf Sokola. A fanoušci byli svědky asi nejlepšího taktického fotbalu Hostouně v téhle části soutěže.
Góly: 56. F. Novák, 69. Fotr.
Sestava Sokola: Tetour – Bízek, Zahranychnyy, Kosík, Krunert, Miker, Vlasák, Štětka, Fotr, Shkyria, Hucek (Pančev, Paulizzi, D. Novák, F. Novák, Januška, Contreras).
Diváků: 150.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí