Sokolové vyzobali u lídra ČFL tři body

Admira Praha vs. Sokol Hostouň 1:2 (0:1). Sokolové se v tabulce ČFL skupiny A usadili na šestém místě.

Sokol Hostouň se postaral o překvapení 14. kola, když vyloupil hřiště vedoucí Admiry Praha. Hosté se vedení ujali už v první půli a ačkoliv Admira zvládla ještě srovnat, chyběl ji větší klid a v samém závěru znovu udeřil Sokol. Hosty podržel vynikajícím výkonem a mnohdy akrobatickými zákroky gólman Tetour. I díky němu měli sokolové čas vsítit branku a jít do vedení. Ve 39. minutě si s dlouhým centrem za obranu poradil Habovda, od kterého míč putoval na kopačku Vlasáka a ten si zapsal druhý přesný zásah v druhém utkání v řadě.
Po změně stran domácí ukázali, proč vedou tabulku. Důsledným tlakem ve vápně rozebrali zadní řadu sokolů a Tetour se za míčem umístěným k tyči mohl jen bezmocně podívat. Hostouňští se s vidinou bodu nespokojili. Dobře vycítili, že Pražané nejsou v optimálním rozpoložení a čekali na vhodnou příležitost. Ta přišla minutu před závěrečným hvizdem. Tetour poslal dlouhý výkop na půlku soupeře, kde se míč dostal k Contrerasovi a ten ho poslal přesně tam, kde ho chtěli jeho spoluhráči vidět. Hostouň si domů přivezla senzační výhru a příští sobotu se s podzimem rozloučí domácím duelem s Vltavínem (14.00 hod.).  
Góly Sokola: 39. Vlasák, 89. Contreras.
Sestava Sokola: Tetour - Bízek, Kosík, Krunert, Miker (69. Paulizzi), Habovda, Vlasák (78. Hájek), Fotr (69. Januška), Novák F., Hucek (78. Contreras), Neruda (69. Zahranychnyy).

Jan Murárik
Foto: Sokol Hostouň


Počasí Kladno

Předpověď počasí