Doksy stačily domácí Hřebči jen poločas

Hřebeč vs. Doksy 4:0 (1:0). Hosté jsou v tabulce nadále na posledním místě, domácí v rozehraném kole drží zatím druhou příčku.

 Ve stejný čas jako se hrálo divizní derby mezi Kladnem a Slaným, měl krajský přebor na programu další derby kladenského okresu mezi Hřebčí a Doksy. Třetího celku tabulky s posledním. A na hřišti byla kvalitativní převaha domácích znát až po změně stran. První poločas totiž hosté stačili vše uhrát fyzicky. Na obou stranách se v té době urodilo po jedné vyložené šanci.
Změna stran po přestávce nabídla fotbal podle očekávání. Co hosté do té doby nahrazovali bojovností, nyní na fotbalovost Hřebče s ubývajícími silami ztráceli. „Ve druhém poločase jsme trochu zapnuli a s tím přišly i góly. Hosty musím za první poločas pochválit. Dosáhli jsme pro podzim stanovených třiceti bodů, a kdyby se nám povedlo za týden vyhrát na hřišti první Sokolče, tak se nám o zimní přestávce bude dýchat ještě lépe,“ smál se po utkání šéf hřebečské kopané Štěpán Sádecký. „Co k tomu říct? První poločas byl z naší strany bojovný s jednou šancí. Byla jen otázka času, kdy s domácím týmem přestaneme běhat. Kvalita Hřebče je někde jinde,“ konstatoval Miroslav Stuchlý, dlouholetý hráč Doks.

Góly: 35. Novák, 65. Pařízek, 68. Hodosi, 88. Tetur.
Soupiska Hřebče: Kabele – Prosek, M. Dolejš, Melichar, Novák, Hodosi, Hora, J. Dolejš, Pařízek, Hajný, Podaný (Zajíček, Servus, Tetur, Nadri, Faktor, Stříbrský, Mentberger).
Soupiska Doks: Kieryk – Kostka, Černý, Pešička, Steckovič, Větrovec, Neumann, Čampulka, Galbavý, Dlouhý, Nesládek (Škvára, Zlata, Fišer, Pleiner, Švarc).
Diváků: 90.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí