Dukla si v Hostouni otevřela střelnici

Sokol Hostouň vs. Dukla Praha B 1:5 (1:4). Sokolové jsou v tabulce skupiny A ČFL na osmé příčce.

Po 27. kole ČFL je ve skupině A od sedmého místa dolů tlak na všechny týmy na těchto příčkách, aby pro ně sezona neskončila sestupem. Sokolové ale mohou na konci sezony také v tabulce poskočit zpět na šestou příčku, z které po dnešním debaklu spadli... Do konce soutěže odehrají ještě tři kola, z nich jednou doma.
V duelu s Duklou začala Hostouň šokem pro soupeře i fanoušky. Gólman Pančev v úvodních minutách vykopl balón od své brány, ten dolétl do vápna soupeře, tam se odrazil od trávy, přeskočil brankáře a svou stometrovou pouť zakončil v síti. Pražany ovšem kuriózní gól nezlomil. Do poločasu se na druhé straně trefili čtyřikrát, z toho dvakrát parádními žíněmi. Domácí se zmohli už jenom na nastřelení břevna. Po obrátce existovali na hřišti jen rychlejší hosté. Rychle přidali pátou přesnou trefu a pak si hlídali domácí hráče, aby jim nezaškodili... 
Sestava Sokola:  Pančev - Bízek, Zahranychnyy, Krunert, Januška, Štětka, O. Fotr, Vlasák, F. Novák, Habovda, Hucek (Tetour, Matějíček, Miker, Pavi, Šmerda, D. Novák, Die).

Jan Murárik

audukla
Po autobusu ligové Plzně se v jarní části ČFL v Hostouni objevil další slavný klub...

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí