Dubí začalo jako ze snu, pak se sesypalo

Ve 14. kole okresního přeboru se střetly týmy SK Slovanu Dubí a FK Brandýsek. Úspěšnější byli hosté, kteří vyhráli 5:2 (2:2).

Hrálo se za krásného jarního počasí a hned od začátku se bylo na co dívat. Úvod vyšel domácím náramně, hned z první vážnější akce udeřilo. Míč putoval po ose Duda-Nachtigal a střílející Větrovec nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:0. To běžela teprve čtvrtá minuta. Hosté mohli srovnat v 11. minutě, ale svojí šanci nevyužili. Ve 20. minutě se zastřeloval R. Duda, ale  jeho technický pokus brankář vyrazil na rohový kop. O minutu později se už nemýlil a tvrdou střelou navýšil skóre na 2:0. Krásný začátek! Euforie domácích však netrvala dlouho. Ve 24. minutě nesmyslně vyběhl domácí brankář Tutka a pro brandýského forvarda nebyl problém míč dloubnout do zcela odkryté branky - 2:1. O dvě minuty později se povedl další lob, tentokráte domácímu Vimrovi, ale bohužel míč putoval opět přes bezmocného Tutku - 2:2. Ve 37. minutě mohli jít domácí do vedení, ale bombu Nafty zastavilo „pouze“ břevno hostujícího gólmana.

Druhý poločas začal zbytečným faulem Bána. Hosté měli šanci z trestného kopu, ale následnou střelu na hranici vápna Tutka zneškodnil. V 60. minutě se k odraženému míči dostal domácí Slezák, ale ze dvou metrů střílel jen do tyče. V 75. minutě se do brejku dostali hosté a využili ho výborně - 2:3. Obrat byl dokonán. V 79. minutě promáchl J. Duda, jeho chybu sice napravil Vimr, ale vzápětí svého vracejícího spoluhráče hloupě nastřelil. Hosté tuto nabídku akceptovali - 2:4. Tato nešťastná až groteskní situace domácí tým položila. V závěru se hosté prosadili ještě jednou, když po nedůrazu domácích uzavřeli konečný účet na 2:5. Tento zápas si tak Slovan prohrál zcela sám. 

Sestava SK Slovanu Dubí: Tutka – Blecha, Duda, J. Vimr, Stehlík, Duda R., Slezák, Větrovec Bednář, Nachtigal, Tony 

Střídání: 46. min. Stehlík-Bán, 62. min. Blecha-Kníže, 79. min. Duda R.-Fiala.

- bp -

dubibrandy2

dubibrandy

dubi4

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí