Duel Hostouň - Kladno. Ohlasy, fotky a videa

V tempu odehrané divizní derby mezi hostouňským Sokolem a kladenským SK převážili na svou stranu jedinou přesnou trefou hosté. Za včerejším utkáním se ohlížíme spolu s jeho aktéry. 

Jiří Hondl, šéf Sokola: "Viděli jsme dobrý fotbal s vysokým nábojem. Podle mne jsme byli tentokrát lepší my. Škoda těch neproměněných šancí. Kdyby toho nebylo, zápas skončil úplně jinak."

Ivan Pihávek, trenér SK: "Chtěli jsme hrát kombinační fotbal, ale soupeř byl na nás dobře připravený a kombinaci nám úspěšně narušoval presinkem. Soupeř mě ničím nepřekvapil ani nezaujal. Hraje jednoduchý fotbal s nakopávaným míči dopředu. Musím pochválit celou naší obranu, protože odolala domácím standardním situacím a eliminovala jejich vysoké hráče."

Martin Čurda, trenér Sokola: "Nemyslím si, že bychom Kladno ohrozili pouze ze standardních situací. Ale musíme každopádně zefektivnit práci třicet metrů od soupeřovi brány. Nenacházíme často správné řešení."

Jaroslav Tesař, brankář SK: "Chytalo se mi normálně, měl jsem i potřebné štěstí, míče lítaly ke mně. Při přímém kopu od Zemana bych nemohl dělat nic, kdyby šel míč trochu níž než do břevna. Věděli jsme, že Hostouň bude zlobit i díky svým vysokým hráčům ze standardních situací. Ale s tím i s jejich rychlostí jsme si poradili docela dobře."

Pavel Bartoš, obránce SK: "Čekali jsme, že zápas bude o soubojích, což se také vzhledem k velikosti hřiště potvrdilo. Díkybohu, že jsme toho jednoho góla dali. V koncovce jsme byli šťastnější než domácí. Na druhé straně jsme je do žádné vyložené šance nepustili. My jedeme dál." 

Jaromír Šilhan, útočník Sokola: "Nechci machrovat, ale na šance jsme byli lepší. Jenomže nedokážeme dát gól, tak se pak nemůžeme ani divit, že nevyhrajeme zápas. Musím své spoluhráče pochválit za bojovnost." 

Tomáš Marek, záložník Sokola: "Hráli jsme dobře. Soupeř měl jednu šanci, kterou proměnil, my je, bohužel, neproměňujeme. Kladno podle mne bylo k poražení."

Zdeněk Hašek, skaut Sokola: "Viděl jsem velmi dobré divizní utkání. Za mě obě mužstva podala velmi dobrý výkon. Zápas byl hodně bojovný, oba týmy chtěly vyhrát, rozhodčím se to taky povedlo, takže derby potvrdilo, že oba kluby do téhle soutěže patří."

Jan Suchopárek, fotbalová legenda: "Hostouň si zasloužila vyrovnat. Kladno gól dalo a je vidět, že v koncovce se Sokol trápí. Kladno bylo na tom herně lépe, ale Hostouň zase měla víc šancí. 

Jan Murárik

ohlasyjiri

Jiří Němec si povídal s Romanem Pavlíkem

ohlasykroutil

Autor jediného gólu Radovan Kroutil stíhá v divizi B čelo střelecké tabulky

ohlasymotlik

Motlík se dere do poslední šance Sokola

ohlasynatesare

Na Tesaře v bráně si nepřišli ani Šilhan s Burantem

ohlasynejlepsi

Nejlepší z domácího týmu Zeman se probíjí přes Pechra

ohlasyposledni

Poslední vteřiny zápasu a nebýt Tesaře, bylo vyrovnáno...

ohlasysilhana

Šilhana si vzal na starost stoper Pechr

ohlasyvyhru

Výhru Kladna jistil výborným výkonem gólman Tesař

ohlasyvzaveru

V závěru přišel ofenzivě domácích na pomoc Zachariáš

ohlasypoutkani

Po utkání musely kvůli kladenským fanouškům přijet sanitky a po nich i policisté

vyherci

Po zápase domácí klub vylosoval majitele vstupenek a odměnil je praktickými dary

 

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí