První liga v Hřebči!

Fotbalisté Hřebče stejně jako minulý rok vyhráli A skupinu 1.B třídy a letos už postupem nepohrdnou. Jejich famózní jízda soutěží byla neuvěřitelná, když v základní hrací době nepoznali porážku a čtyři kola před koncem sezony bylo o vítězi jasno.

Teď je navíc čeká další velká fotbalová událost. Středočeský fotbalový svaz pořádá akci „Dneska první liga“, ve které se již tuto neděli střetnou mužstva SK Hřebeč – TJ Unhošť. Žádný fotbalový nadšenec by si to neměl nechat ujít, očekává se návštěva 700-1000 lidí. 

Patronem domácího celku je bývalý reprezentační obránce Tomáš Ujfaluši a soupeř bude pod vedením bývalého sparťanského kanonýra a současného televizního experta Luďka Zelenky.

O zábavu se bude starat známý bavič Jakub Kohák, který bude mít po boku komentátora Pavla Čapka.

Velký chtíč ukázat se bude i motivace od domácího momentálně zraněného stopera Jozefa Janíka, který slíbil do kasy tisícovku za každý vstřelený gól. Hřebeč vběhne do zápasu v nových speciálních dresech, které jim tuto událost budou připomínat ještě dlouho poté, jelikož budou mít na dresech datum zápasu. Vše se tedy bere velice profesionálně. 

Celá akce začíná ve 13.30 hod. a po zápase bude připravena v kulturním době klasická tiskovka, kde bude postaráno o další zábavu. 

Nedílnou součástí přestávkového programu bude i tombola, kde jsou pro diváky nachystané hodnotné ceny:

1. Cena – Dárkový poukaz na fotbalový zápas pro 2 osoby od CZECH SPORT TRAVEL s.r.o.

2. Cena –  Dvě noci ve Wellness hotel Frymburk pro dva

3. Cena – 2 VIP vstupenky – SK Slavia Praha

4. Cena – 2 VIP vstupenky – FC Viktoria Plzeň

5. Cena – 2 VIP vstupenky – AC Sparta Praha

6. Cena – Památný dres SK Hřebeč podepsaný hvězdami akce (Ujfaluši, Zelenka, Kohák, Čapek)

Celá akce bude mít charitativní účel. Výtěžek ze vstupného bude rozdělený mezi Komunitní centrum pro osoby s autismem ve Hřebči a Centrum Slunce všem v Unhošti. Proto určitě dorazte a podpořte nejenom fotbal, ale i dobrou věc!

- vv -

hrebecpozvanka

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí