Konec sezony SK nesedí

Fotbalisté kladenského SK podlehli v Neratovicích 1:5 (1:3). Za vysokou porážkou je bojovný výkon domácího týmu, na který hosté nedokázali najít odpověď.

Závěr sezony, ve kterém oběma týmům už o nic víc, než o slušné postavení v tabulce, nejde, pojali Neratovičtí s větší fotbalovou chutí než hosté. V prvním poločase si v krátkém časovém úseku poradili s chybami v zadních řadách Kladna a po třech střelách mezi tyče se třikrát radovali z gólu. Před odchodem do šaten snížil Kroutil, nejlepší kladenský střelec sezony.
Kladnu scházela dravost i ve druhém poločase. Domácí se v něm dvakrát osmělili vystřelit na Tesařovu bránu a dvakrát se šlo rozehrávat z prostředku hřiště.

"Tahle porážka mě mrzí. Celou soutěž o něco hrajeme, pak si to v závěru sami kazíme. Žiju s mančaftem a je to pro mě jako bych prohrál s nimi na hřišti i já. Ovšem dnes někteří hráči neukázali, že na divizi v její horní polovině tabulky mají výkonnost," uvedl po utkání trenér Ivan Pihávek. Kladenští se příští sobotu (10.15 h.) rozloučí se sezonou domácím utkáním proti Chomutovu.

Sestava Kladna: Tesař - Borák, Veselý, Pechr, Rada, J. Procházka, Štoncner, Šíma, Tóth, Nesládek, Kroutil (střídali v prvním poločase Růžička za zraněného Tótha, v druhém poločase Krsek za Šímu. Kladnu na lavičce opět zůstal pouze asistent trenéra T. Procházka).

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí