SK prohospodařilo vedení

Fotbalisté kladenského SK padli na hřišti v Srbech s pražskou Admirou 2:3 (1:1). 

První přípravný zápas a druhý po poháru v nové sezoně opět neskončil radostí kladenského týmu. Přitom s divizním soupeřem nepodal SK špatný výkon. Tým šlapal až na tři výpadky v koncentraci jednotlivců, které znamenaly tři góly za kladenskými gólmany. Ovšem pozitiva ve hře Kladna převažovala. Výborný výkon podali Kalina, Kroutil, Čížek, Bartoš, vidět byli Kafka či Suchý. V druhém poločase se neztratili ani dorostenci Kala s Novotným. O góly se postarali Kafka s Kroutilem, který po několika smolně zakončených pokusech nakonec využil gólmanovy hrubé chyby a hlavou poslal míč do sítě.

"Utkání mělo dobré parametry. Dostávali jsme se do šancí i zakončení, bohužel, individuální chyby rozhodly o naší porážce. Soupeř si proti nám nic vážného nevypracoval a góly dal z náhodných situací. V ten daný okamžik jim nahrála nesoustředěnost nebo podcenění soupeře od našich jednotlivých hráčů. Hráčům chyby vytknu a je pak na každém z nich co si z toho vezme. Ale musím zdůraznit, že zbytek zápasu kluci poctivě odmakali, a to včetně těch nejmladších. Směrem dopředu nás trošku zlobila předfinální a finální fáze," uvedl trenér Jan Pejša.

Kladenští sehrají příští utkání ve středu v Srbech proti Vyšehradu.

Sestava SK: Švejda (v druhé půli Tesař) - Kalina, Suchý, Veselý, Bartoš, Pechr, Šíma, Hanzlík (hrál pod hrotem), Kafka, Čížek (v druhé půli se přesunul na levou zálohu), Kroutil (po změně stran střídali Borák, T. Procházka, Š. Procházka, Novotný, Kala, Růžička).

Jan Murárik

sktrenera

Trenéra Pejšu zlobily zbytečné individuální chyby

skutocnik

Útočník Filip Novotný, kladenská fotbalová budoucnost

skvevylozene

Ve vyložené šanci se ocitl Kala

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí