Honza Pechr zdraví fanoušky z nemocnice

Včera dopoledne po zákroku soupeře naříkal na trávníku, večer už na své tváři vyloudil aspoň mírný úsměv. Fotbalista kladenského SK Honza Pechr přitom nabral na začátku sezony famózní formu. 

Spokojený byl v práci, ve škole i v soukromí, což potvrdil v rozhovoru pro Vaše Kladno, který vyšel den před včerejším utkáním s Hrobci, které SK vyhrál 3:1. Honza se ještě večer podělil se svými přáteli o fotografii z nemocničního lůžka a k ní přidal několik řádek.

"Děkuji všem známým, kamarádům, klientům a zejména mým nejbližším za vyjádřenou podporu. Moc si toho vážím. Dneska mi protihráč zařídil volno na tři měsíce, mám zlomenou zevní stranu kotníku a přetržený vaz na vnitřní straně. Je to frustrující, fotbal pro mě není to nejvíc, takže mě popadl zprvu hrozný strach kvůli škole a práci. Čekají mě horší časy, ale je důležitá pozitivní mysl a zabojovat s tím. Je to moje první vážné zranění, byl jsem přesvědčenej, že s tím, co dělám a jak se o sebe starám, se mi nic podobnýho nemůže stát a bohužel to je tak jak je. Jsem ale přesvědčenej, že to mohlo dopadnout i hůř a prognózy jsou docela pozitivní. Teď už je na mně jak se s tím poperu a ukážu jak moc silnej doopravdy jsem. ...a už jsem pomalu musel najet na nemocniční stravu."

- red -

pechrhonzuv

Honzův pozdrav z nemocnice


Počasí Kladno

Předpověď počasí