V Hostouni je posvícení. Přidají se k slavnosti fotbalisté Sokola?

Tradiční hostouňské posvícení nemá kolem Kladna obdoby. Je velkolepé. Ke slavnostní náladě mohou dnes odpoledne přispět také fotbalisté Sokola. 

Ti v divizi od pěti hodin hostí Úvaly. Mužstvo, které v dosavadních dvou kolech podzimní části soutěže nezískalo ani bod a dokonce nevstřelilo ani branku. "Podle mne to bude podobný zápas, jaký jsme odehráli u nich. Čeká nás mladé běhavé mužstvo. Bohužel pro nás jsou bez bodu i vstřeleného gólu. Budou určitě vyhecovaní a o to víc makat. Musíme si dát pozor zvláště na Vrabce, kolem kterého se hra soupeře točí, a co jsem slyšel, tak v prvním kole na SK nehráli vůbec špatně," míní Tomáš Marek, kapitán hostouňských Sokolů. 

Hostouňští začali nový ročník skvěle, když doma porazili nebezpečný Motorlet. Ovšem následně v Chomutově si vybrali smolný zápas a vyfasovali krutou porážku 2:5. "Deka na nás po debaklu neleží. Nastoupíme v trochu jiné sestavě a s jiným systémem hry. Diváky zveme nejen na hostouňské posvícení, ale budeme rádi, když se v hojném počtu přijdou podívat také na fotbal a vytvoří nám minimálně stejně skvělou atmosféru jako v druhém poločase s Motorletem," uzavírá pozvánku na dnešní duel zkušený fotbalový harcovník.

Jan Murárik

sokolktahounum

K tahounům domácího Sokola patří Tomáš Marek


Počasí Kladno

Předpověď počasí