Jágra v Mladé Boleslavi vypískali. Bude mít před kamerami klid?

Sportovní kanál České televize dnes (17.20 hod., start duelu byl posunut z původních 16.00 hod.) vysílá přímý přenos extraligového utkání BK Mladá Boleslav vs. Rytíři Kladno.

Boleslavské publikum dávalo v prvním vzájemném střetnutí pískotem najevo, že jim kouzla Jaromíra Jágra příliš nejdou pod nos. „Bruslaři“ totiž od něj dostali gól… V přímém přenosu se snad diváci u televizí dočkají většího respektu k ikoně světového hokeje. I když, bude-li hrát jako na Spartě nebo doma proti Brnu, nemusely by nervy boleslavských fandů napětí vydržet…
Dnes se potkají mužstva, kterým se v novém roce daří. Kladno kromě výher nad Spartou a Brnem pokořilo i lídra tabulky z Liberce. Padlo jen doma s Plzní. „Bruslaři“ uhráli bod na Spartě, brali dva v Hradci Králové, porazili Karlovy Vary a Vítkovice. Vzájemné zápasy vyšly vždy lépe pro domácí celek. V Mladé Boleslavi rytíři prohráli 3:6, doma zvítězili 3:1.
Redakční tip pro sázkaře: V posledních pěti utkáních v Mladé Boleslavi rytíři pokaždé prohráli druhou třetinu a vždy v ní inkasovali minimálně dvě branky. Tip na výhru „Bruslařů“ ve druhé třetině je hodnocen kurzem 2,06:1, na příležitost dvě a více branek ve druhém dějství je vypsán kurz 1,8:1. A proč si nezahrát riziko – příležitost, že Jágr vsítí dva a více gólů je ceněna kurzem 11,4:1, nejlepší střelec Rytířů Strnad je ve stejné nabídce, dvě a více branek, v kurzu 12,2:1.

Jan Murárik
Foto: Jan Pavlíček, BK Mladá Boleslav


Počasí Kladno

Předpověď počasí