Akce Pojď hrát hokej je opět v Kladně

Děti ve věku 4 – 8 roků, které chtějí zkusit hrát hokej, mají zítra jedinečnou příležitost dozvědět se, co pro to mají udělat.

Kladenští Rytíři společně s Českým hokejovým svazem pořádají od čtyř hodin odpoledne na ČEZ stadionu náborovou akci v rámci Týdne hokeje. Každé ze zúčastněných dětí si domů odnese hokejový dárek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče budou mít možnost detailně se seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro jeho fyzický a osobnostní rozvoj.
Stačí vzít zítra s sebou brusle, helmu a rukavice (stačí lyžařská helma i rukavice). Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na Petru Kvasilovou (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.
Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná posedmé po celé České republice a celkově už poosmé. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem téměř 30 000 dětí.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí