Denis Godla: Zítra to zkusím na ledě

V domácím utkání s Karlovými Vary na chvíli střídal. Poté do Vítkovic vůbec nejel. V týdnu reprezentační pauzy si gólman Rytířů Denis Godla dává dohromady bolavou nohu.

Je váš zdravotní problém vážný?
Vážný není, jen mě ze zápasu s Vary pobolívá kotník. Jsem rád, že do toho přišla pauza. Mohl jsem týden být v klidu a zítra to půjdu zkusit na led. Ovšem nevím, jestli ve středu proti Zlínu nastoupím. Udělám to, jen když se budu cítit v pohodě. Jsme v nejdůležitější části sezony a já chci mužstvu pomoct. Kdybych se necítil dobře, nemělo by to smysl.

I když jste do téhle doby hodně pomáhal, Rytířům se posledních šest kol nepovedlo. Kde vidíte příčinu neúspěchů?
Hráli jsme špatně. V naší hře bylo hodně chyb. Tlak a prohry se na nás nabalovaly. A přestali jsme střílet góly.

V závěrečných devíti kolech vás potká Brno, Sparta, Liberec, Plzeň, k tomu nepříjemná mužstva Zlína a Olomouce. Moc prostoru na výhry není…
Máte pravdu, ale tahle mužstva jsme dokázali porazit. Musíme to alespoň v některých případech zopakovat. Nesmíme se spoléhat na to, že nám bude stačit doma bodovat s Pardubicemi a Mladou Boleslaví. V posledním kole jedeme do Litvínova a může jít o všechno. V Litvínově budeme vystaveni nesmírnému tlaku. Rád bych tam jel s tím, že nemusíme vyhrát (usmívá se).

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí