Tohle ne! Rytíři s posledním Zlínem prohráli...

Rytíři Kladno vs. Berani Zlín 1:3 (0:1, 1:0, 0:2). Poslední Zlín se k předposlednímu Kladnu přiblížil na rozdíl tří bodů!

Hlavní roli dnešního duelu hrál Jaromír Jágr. Na soupisce byl na začátku duelu psaný v lajně s Filipem a Pytlíkem, ovšem ve druhé třetině drtila hosty především útočná trojice Zimmund, Plekanec, Jágr. Centr tohoto útoku také srovnal skóre. V závěru druhé periody se Jágr zranil, ale Berani se dlouho v skrytu duše neradovali. 
V závěrečné třetině byl majitel kladenského klubu zpátky a v úvodní minutě viděl, jak Zikmundův pokus jen těsně minul tyčku Kašíkovy brány... Místy drtivý tlak rytířům k bodům nestačil. Jágr přihrával, bojoval, ale ke kýžené brance to nevedlo.
Naopak, hosté, kteří měli na svém kontě už přes třicet trestných minut a přežili další ze smrtících tlaků, se dostali znovu do vedení Ferencovou bombou. Vzápětí náskok navýšili dalším gólem a zajistili si tři body. 
V neděli hostí Kladno mužstvo Olomouce (16.00 hod.).

Branky a nahrávky: 24. Plekanec (Baránek, Jágr) – 17. Zabusovs (R. Veselý), 56. Ferenc (Mallet), 57. Fryšara.
Rytíři Kladno: Bow (8.–9. Stahl) – Funk, Kehar, K. Wood, Ticháček, J. Suchánek (A), Baránek – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – Jágr, Filip, Pytlík – M. Beran, Zikmund, Melka – Kristo, M. Indrák, Routa.
PSG Berani Zlín: Kašík (Huf) – Gazda, M. Novotný, O. Němec (A), Suhrada, Ferenc, Žižka, T. Hanousek – Mallet, Honejsek, Kubiš (C) – Michasjonok, Hejcman, Okál – O. Flynn, R. Veselý, Zabusovs – Fryšara, P. Sedláček (A), Karafiát.

Jan Murárik
Foto: rytirikladno.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí