Dotáhne se dnes Zlín na Kladno? Fanoušci Beranů se diví, že dokázali Rytíře porazit...

Hokejová extraliga pokračuje dalším kolem bez Kladna, které má volno a do bojů zasáhne v neděli doma proti Olomouci. Na jejím ledě ovšem dnes hraje Zlín.

Ten po úterní výhře nad rytíři ztrácí na jejich pozici tři body, a jelikož se Beranům proti moravských týmům poměrně daří, dá se předpokládat, že by si ze severu Moravy mohli nějaký bod přivézt. Zajímavé je číst komentáře na sociálních sítích Beranů k výkonu na chomutovském duelu, kde je Kladno dočasně doma. Uděláte si obrázek, s kým tým kolem Jaromíra Jágra prohrál...
S. F.: Výsledek super, ale ta hra, to je katastrofa.
P. H.: Na hokej se nedalo pomalu dívat.
M. E.: Gratulace z Kladna! My jsme tento zápas totálně posrali. Zlín a sestoupit? Jak by se tohle mohlo stát že jo?  Hodně štěstí v dalších zápasech. 
F. S.: Smutnej výkon. Pořád na Kladno ztrácíme 3b plus zápas k dobru. Pokud budeme hrát tímhle způsobem, tak Kladno nikdy nedotáhneme.
M. P.: Výkon hrůza Kladno nás přehrávalo.
P. S.: Přiznejme si, že jsme upletli z úplného hovna bič, jak kráva! Ale i takové zápasy jsou!
P. K.: První třetina totálně mínus, neuměli jsme vyvést puk do středního pásma, když už jsme se dostali do útočného pásma nevěděli jsme co s pukem, střely pouze do brankáře. Druhá třetina podobná a až ve třetí třetině bylo vidět náznak mírného zlepšení. Utrpěli jsme vítězství.
P. Z.: Gratulace ke 3 bodům. Ale upřímně, kdo tu naši hru viděl, tak musel plakat. Naprostá hrůza a zmar.

-red-
Foto: rytirikladno.cz

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí