Dobyjí Rytíři ve Varech Energii?

Hokejoví Rytíři se dnes (17.30 hod.) na ledě karlovarské Energie pokusí dobýt druhý zápas v řadě bez prohry. Domácí tým chce potvrdit výhru z Liberce.

Energii to v této sezoně jde zatím více venku než doma. Naposled svou výbornou hru na ledě soupeřů ukázala v úterý, kdy vyhrála v Liberci
„Doma hrajeme otevřenější hokej. Chceme hned urvat vedení na svou stranu. Diváci nám pomáhají a ženou nás ještě více dopředu. Snad brzy začneme dělat body doma a nepřestaneme je vozit z venku,“ zhodnotil dosavadní výkony Energie venku a doma obránce Ondřej Dlapa. V Liberci nedohráli útočníci Hladonik s Kohoutem a chybět budou i dnes. Místo nich Energie povolala náhrady ze Sokolova.
V přípravě na extraligu Kladno s Karlovými Vary prohrálo 2:5 a 3:4. V extralize naposled rytíři ve Varech podlehli Energii 4:7 a 4:6.
Tip pro sázkaře: Kladno na Vary v současné době moc hrát neumí. Výhra domácího celku je u sázkových kanceláří v kurzu 1,75:1. Zajímavější kurz je na celkový počet branek Kladna v základní hrací době. Tři góly a více jsou za 2,5:1.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí