Vrátí Rytíři plzeňským Indiánům domácí prohru?

V 21. extraligovém kole dnes hostí Indiáni ze Škody Plzeň kladenské Rytíře (16.30 hod.).

V prvním vzájemném utkání na Kladně vyhrála Plzeň 4:0. Domácí inkasovali v každé třetině. „Chtěli jsme odčinit nepovedené utkání v Mladé Boleslavi, což se nám nepovedlo. Neproměnili jsme ani přesilovku pět na tři. I proto jsme bez bodu,“ uvedl tehdy trenér rytířů Jiří Burger.
Také před dnešním duelem Kladno podlehlo Mladé Boleslavi, jen to nebylo 0:4 jako v říjnu. Především se zlepšila kladenská hra směrem dozadu. Dá se předpokládat, že uvidíme další možný přínos nového asistenta trenéra na střídačce hostí, specialisty na obrannou hru, Pavla Skrbka. V dlouhodobé vzájemné bilanci jsou na tom lépe jednoznačně Indiáni. Rytíři je nedokázali porazit osm utkání v řadě!
Tip pro sázkaře: Kladno se musí v obraně obejít bez distancovaného Dotchina. Plzeňští v minulém kole prohráli v Brně a budou nyní chtít urvat tři body doma. To vše nahrává sázce na jedničku, tedy vítězství domácích. Takovou příležitost sázkové kanceláře cení kurzem 1,73:1. Výhra hostí v základní hrací době je v kurzu 4:1. Remíza má kurz 4,5:1. Kladno se vpředu jen těžko gólově prosadí. Spíše vsadí na defenzivu. Zkusme proto sázku na celkové skóre v základní hrací době. Na počet gólů 4-5 po šedesáti minutách zápasu je pěkný kurz 2,78:1.

Jan Murárik
Foto: rytirikladno


Počasí Kladno

Předpověď počasí