Polovinu sezony ukončí Rytíři doma s Energií. S ní přijedou exkladenští Kružík s Redlichem

Šestadvacáté kolo, tedy polovina extraligové sezony, dnes skončí také na kladenském ledě. Rytíři v něm hostí Energii Karlovy Vary (16.00 hod.).

A se soupeřem se na Kladně objeví také bývalí rytíři Redlich (na úvodním snímku) s Kružíkem. Po Valském se Strnadem jsou to další odchovanci kladenského hokeje, kteří se tento týden vracejí na „svůj“ led.
„Tlačili jsme celý zápas. Měli jsme to nakloněné myslím na naši stranu a Liberec dal hned ze začátku jen jeden gól, díky čemuž se cítili lépe. Jsem rád, že nás to neodradilo a šlapali jsme až do konce. Šťastnější byli Liberečtí, ale když to zakončení zlepšíme, tak na Kladně budeme šťastnější my,“ uvedl po páteční prohře 0:2 s Libercem útočník Daniel Kružík.
V prvním vzájemném zápase zvítězila Energie nad Rytíři 4:3. Branky a nahrávky: 13. Koblasa (Bartejs, O. Beránek), 18. Pulpán (Rohan, Zadražil), 18. Kružík (Rachůnek, Plutnar), 32. O. Beránek (Gríger, Rachůnek) – 9. Melka (Indrák), 44. Plekanec (Dotchin, Brodecki), 47. Bláha (Zikmund, Plekanec). V tabuce jsou Karlovy Vary na desátém místě (32 body), Rytíři na poslední příčce mají 25 bodů.
Tip pro sázkaře: Energie vyšla v posledním utkání naprázdno, rytíři se proti Motoru střelecky prosadili jedinkrát. Tentokrát ze strany Kladna čekáme lepší produktivitu. Více než tři branky z holí rytířů cení sázkové kanceláře kurzem 2,29:1

Jan Murárik
Fotografika: Energie Karlovy Vary


Počasí Kladno

Předpověď počasí