Rytíři na útěku od baráže hostí posílené Brno

V tabulce poslední Rytíři už hrají každý zápas o bytí a nebytí v extralize. Dnes mají na programu domácí zápas s Kometou Brno (18.00 hod.).

Na kladenském ledě se představí soupeř, který patří do skupiny týmů v tabulce Kladnu nejbližších. Oba celky dělí šest bodů. V posledním kole Kometa porazila České Budějovice, přičemž výhře pomohl hattrick Fleka. Do týmu navíc přibyl Okál, zkušená posila ze Zlína.
Rytíři vzali záchranu extraligy za správný konec provazu, když v úterý přehráli Liberec. Ten spolu s Brnem patří k soupeřům, s nimiž Kladno dělat body musí, protože nejsou kvalitativně natolik odskočené, jako například první čtyřka tabulky.
V úvodním vzájemném zápase rytíři vyhráli v Brně 3:1, poté s Kometou prohráli doma 3:5 a v Brně 2:3 po prodloužení.
Tip pro sázkaře: V minulém kole nám vyšel tip na celkový počet branek Rytířů v základní hrací době, tři a více v kurzu 2:1. Tento tip je velice reálný i v dnešním zápase. Tentokrát sázkové kanceláře vypsaly na tři a více gólů Kladna kurz 1,89:1. Výhra Kladna má kurz 2,59:1. Zajímavý je kurz 6,8:1 na možnost, ve které jako první obdrží branku domácí tým a v konečném výsledku vyjde z duelu jako vítěz.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí