Co nového u Rytířů? Stále jen pot a dřina

Letní příprava na novou sezonu bez ledu končí hokejovým rytířům první červencový týden. Nyní jsou zhruba v polovině cyklu.

Od naší poslední návštěvy se v jejich řadách prakticky nic nezměnilo. Stále se topí v potu a dřou kondici. Jak uvádějí na svých sociálních sítích, ladí rychlost a vytrvalost. 
„První část byla zaměřená na zisk objemu, v té druhé jsme se zabývali rychlostí. Máme před sebou ještě zhruba tři a půl týdne suché přípravy a musíme se věnovat rychlostní vytrvalosti. Zejména při současném zkrácení naběhané vzdálenosti a potřebného času vzniknou dobré předpoklady pro zisk kondice. S blížícím se koncem tohoto období se budeme snažit krátit časové intervaly,“ uvedl pro klubový web kondiční trenér Tomáš Horna. 
Zpráva nehovoří o nových posilách. Tudíž si připomeňme, kdo tvoří současný kladenský kádr: Adam Brízgala, Landon Bow, Jakub Babka, Jake Dotchin, Karel Klikorka, Ondřej Slováček, Jiří Ticháček, Václav Veber, Matěj Beran, Ondřej Bláha, Matyáš Filip, Antonín Melka, Albert Michnáč, Martin Procházka, Jaromír Pytlík a Jakub Strnad. 

Jan Murárik
Foto: Rytíři Kladno

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí