Vítkovice míří na Kladno bez několika opor

Hokejové Rytíře čeká dnes (16.00 hod.) a v pondělí zápas s Vítkovicemi. V nich mají šanci stáhnout bodový odstup na v tabulce předposlední Mladou Boleslav.

Moravané na Kladno dorazí bez zraněných Rastislava Deje a Marka Kaluse. „Ani jeden z nich určitě ještě po pauze nebude. Jak Rasty Dej, tak Marek Kalus jsou hráči, kteří nám určitě v sestavě chybí. Víme, že nás čeká malé kluziště, že u nich doma je to jejich prostředí, ve kterém umí hrát a jsou tam zvyklí hrát. Náš největší problém jsou výkyvy ve výkonech. Ty jsou obrovské. My se s tím neustále pereme. Možná může být výhodou, že se připravujeme dvakrát na stejného soupeře. Každopádně do Kladna jedeme s tím, že chceme být úspěšní,“ konstatuje kouč Pavel Trnka.
Tip pro sázkaře: Rytíři musí využít únavy soupeře z cestování i jejich oslabenou sestavu. A rovněž jejich série čtrnácti prohraných duelů v řadě musí jednou skončit. Věřme, že letos konečně Kladno pozná, jaké to je slavit výhru. Kurz na jedničku je u sázkových kanceláří v poměru 2,92:1.

Jan Murárik
Foto: Vítkovice Ridera


Počasí Kladno

Předpověď počasí