Rytíři své fanoušky zarmoutili popatnácté v řadě!

Rytíři Kladno vs. Vítkovice Ridera 2:3 (1.0, 0:1, 1:2). Rytíři zůstávají v tabulce poslední s dvanáctibodovým odstupem od předposledního místa. Na dvanácté Karlovy Vary ztrácí dvaadvacet bodů...

Mohli odstartovat stíhací jízdu za třináctým postem Mladé Boleslavi a stáhnout její náskok na devět bodů. Nepovedlo se. Kladno prohrálo i patnáctý zápas v řadě a letos ještě nevyhrálo. Zhruba stejný počet samostatných nájezdů v řadě neproměnilo... Baráž je proto více než reálná. Po roce tak tým kolem Jaromíra Jágra čeká více než měsíční pauza, než se dohraje play off první ligy. S jeho vítězem se poslední tým extraligy střetne. Rytíři se po výkonu v první třetině dnešního utkání, kdy skvěle forčekovali, mohou utěšovat, že jejich kvalita hry je stále na vyšší úrovni než má současná špička druhé soutěže... Vítkovičtí v Kladně zůstávají a v pondělí absolvují oba týmy další dohrávku (18.00 hod.).

Branky a nahrávky: 6. Bláha (Jarůšek), 43. Tralmaks (Ticháček, Klepiš) – 27. Kotala (Prčík, Šoustal), 48. Raskob (P. Zdráhal, Ro. Bukarts), 49. Kotala (Lakatoš, Chlán)
Rytíři Kladno: Mitens (Bow) – Ticháček, Hejda, Slováček, Nemčík, Martenet, Veber, Babka – Sideroff, Klepiš, Tralmaks – Smoleňák (C), Melka (A), M. Procházka – Frolík, Jarůšek, Bláha – Strnad, Vimmer, Jágr.
HC Vítkovice Ridera: Klimeš (Machovský) – Percy, Raskob, Mikuš (A), L. Kovář, Auvitu, Grman, Prčík – Ri. Bukarts, Chlán, Lakatoš (C) – Fridrich, Barinka, P. Zdráhal – Ro. Bukarts, Krieger, Peterek – Kotala, Claireaux, Šoustal.
Diváků: 2673.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí