Rytíři se v posledním zápase venku střetnou s nadupaným Motorem

Poslední utkání na cizím extraligovém hřišti čeká dnes hokejové Rytíře. Od 17.30 hodin se představí na ledě českobudějovického Motoru. 

Jestliže týmu Jaromíra Jágra už jde jen o trénink na baráž, pak jednomu z nejlepších beků soutěže Jiřímu Ticháčkovi o dosažení rekordu mezi obránci v celkovém počtu kanadských bodů v základní části sezony. Kladenskému odchvanci chybí k vyrovnání 46 bodů Martina Hamrlíka ze sezony 1999/00 tři body. 
Motor jde do posledního domácího zápasu základní části s dvěma výhrami v řadě. Po nedělní výhře v Karlových Varech vyhráli i následný duel s Třincem. V tabulce poskočili na páté místo a na čtvrté Brno ztrácí jeden bod. První čtyři celky jdou do čtvrtfinále play off přímo a začínají ho doma. „S Kladnem je to vždycky vyhrocené, víme, že tam budou různé provokace, ale my si musíme jít svojí cestou, jít si za vítězstvím. Nezajímá nás nic jiného než tři body, pak se uvidí, co dále,“ nechal se slyšet po zápase s Třincem brankář Jan Strmeň.
Tip ro sázkaře: Kladno sice má dvě výhry v řadě, ale motivovaný Motor dnes vyhraje. Kurz na jedničku je u sázkových kanceláří v poměru 1,3:1. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí