Sólíčko Honzy Kruliše. Přesvědčivý druhý krok

Tak takhle ano, tak bych si představoval domácí utkání a to se vším všudy. Pochvala všem, hlavně opět brankáři, tentokát Hanuljakovi, a především včera skvěle hrajícímu Jirkovi Burgrovi.

Asi nejen mě moc bavilo, že včera po dlouhé době padlo několik branek po krásných kombinacích. Jirka Burger včera předvedl v čem je stále ještě extratřída a to je precizní, přesná nahrávka! Žabka z obranného pásma na druhou modrou při brance na 1:0 by se měla dostat do instruktážních videí, protože to byla ukázka dokonalosti techniky a načasování přihrávky. To samé se dá říci i o přihrávce Strnada na druhou branku Jánského, kdy učebnicově vyřešil nájezd dvou na jednoho, neukvapil se, položil si bránícího hráče a přesně načasovanou žabkou přes hůl obránce opět ukázal, jak může být hokej nádherně jednoduchý.

Včerejší utkání nebylo bez chyb, ale to pozitivní rozhodně převýšilo. Což je dobře a do dalších zápasů to dává naději, že se nebude opakovat loňský rok a diváci se dočkají dalších krásných utkání s vítězným koncem. Kladenský hokej je potřebuje jako sůl.

H.K.


Počasí Kladno

Předpověď počasí