Mladí Rytíři s Motorem podruhé padli

Kladenští junioři prohráli ve třetím duelu série play off na ledě Motoru České Budějovice 1:3 (1:1, 0:1, 0:1). Hraje se na čtyři vítězná utkání a stav tohoto čtvrtfinále je 1:2 na zápasy. 

Motor podobně jako ve druhém utkání na hřišti Kladna podržel vynikající gólman. Opět totiž Rytíři měli na svém kontě více střeleckých pokusů, ale přesněji než jednou nezamířili. Kladno bylo až do druhé branky domácích lepším týmem. Ovšem druhý gól jim elán srazil a Motor naopak zvýšil obrátky. 

„Byl to podobný zápas, jako ten, ve kterém jsme doma prohráli nula dva. Oni dokážou dát gól, my ne. Měli jsme teď čtyřicet pět střel na bránu, bušíme do nich jak hluchý do vrat, soupeř jednou vystřelí a dá to. Chybí nám Keszi, s ním bychom jim zatápěli ještě víc. A není to o tom, že by náš gólman chytal špatně, to vůbec ne. Jenom nemáme to štěstí. Nám se puk vykutálel i z prázdný brány… Je to vyrovnané, tlačíme, oni sotva lezou. Ještě pořád tu sérii můžeme otočit,“ uvedl po utkání trenér Jindřich Lidický.

Čtvrtý zápas je na programu v Českých Budějovicích v pátek. 

Branky a nahrávky: 12. Guman, 31. Tejko (Bárta, Guman), 57. Kadilák (Tejko, Bárta) – 3. Patyk

ČEZ Motor České Budějovice: Patera (Němec) – Tintěra, Svoboda, Dosek, Kubeš, Rákosník, Radoš – Rolínek, Doktor, Guman, Káník, Sloboda, Tejko, Pixa, Bárta, Kadilák.

Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Havelka, Veber, Kučera J., Cibák, Chládek, Šíma, Malý – Vach, Piovarči, Patyk, Bláha Š., Řepka, Okegawa, Schildhabel, Bláha O., Husarik, Kučera, Kalaj. 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí