Rytíři dostali výprask v Karlových Varech

Rytíři prohráli zápas na ledě HC Energie Karlovy Vary 2:6 (0:1, 2:2, 0:3).

Do zápasu vešly oba týmy aktivně. Karlovarští byli na puku jistější a jako první se radovali. Rytíři už se do konce třetiny na odpověď nezmohli.

V úvodu druhého dějství se postaral o branku domácích Petr Stloukal. Hosté se sebrali a švédský útočník Lorraine v přesilovce snížil. Domácí vytvářeli tlak na Cikánkovu branku, ale kladenský brankář své mužstvo podržel. Poté Energii ujel Redlich a dorážel Veber, který Závorku dokázal prostřelit a srovnal stav. Domácí však do konce třetiny opět utekli o branku.

V poslední dvacetiminutovce se hosté nechali vyprovokovat tvrdou hrou domácích. Karlovarští v přesilovce zvýšili náskok díky střele Beránka, pátý gól si pak připsal Gríger. Kladenští hodně chybovali a šestým gólem završil utkání Stloukal.

Další zápas odehrají Rytíři doma proti Benátkám nad Jizerou v 18.00 h.

Branky a nahrávky: 11. O. Beránek (M.Kohout, V. Sičák), 22. P. Stloukal (J. Kverka, M.Podlipnik), 38. V. Sičák (D.Griger), 48. O.Beránek (J. Flek, T. Rachůnek), 54. D. Gríger (J.Tomeček, T.Rachůnel) 57. P. Stloukal – 26. J. Lorraine (J. Kloz, D. Tůma) 37. V. Veber (T. Redlich, D.Kružík)

HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Novotný) – Krejčí, Sičák, Rohan, Podlipnik, Tomeček, Kvapil – Rachůnek, Gríger, Flek – Harkabus, Kverka, Stloukal – Davídek, Skuhravý, Gorčík – Beránek, Tuominem, Kohout.

Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Kehar, Lenďák, Štich, Veber, Matula, Hořava – Strnad, Přikryl, Svendlund – Zikmund, Kaut, Lorraine – Kloz, Machač, Tůma – Redlich Kubík, Kružík.

Diváci: 3222

Nikola Kroupová

 

skalni

Skalní fanoušek Rytířů Diego Perez slavil ve Varech kladenské góly naplno


Počasí Kladno

Předpověď počasí