Volejbalisty dnes uvidíte zadarmo!

Extraligoví volejbalisté hrají dnes večer (18.00 hod.) ve sportovní hale utkání s Odolenou Vodou a fanoušci mají vstup zdarma!

„Naši fanoušci od nás dostávají na pololetní vysvědčení za fandění jedničku. A dobré vysvědčení se má ocenit dárkem. Takže od nás dostávají všichni vstup zdarma. Studenti a žáci, kteří na pololetní vysvědčení jedničku nedostali, nemusí zoufat. Vstup zdarma se vztahuje i na ně,“ zve na zápas kladenský kouč Milan Fortuník.
Početná podpora fanoušků Kladenských orlů bude dnes obzvláště vítaná. Odolena Voda je totiž netradičně v tabulce nad Kladnem… Orli jsou osmí, „Odolka“ šestá o dva body před nimi. Do konce základní části schází pět zápasů. Poté začnou boje v play off. Ovšem nejprve se týmy na sedmém až desátém místě utkají v předkole. Mužstva na prvním až šestém místě si mezitím odpočinou.
Pokud se orli chtějí vyhnout hrozbě možného vyřazení v předkole, musejí nyní sbírat body zápas od zápasu. A Odolena Voda je jedním z těch příjemnějších soupeřů, s kterými by Kladno bodovat mělo. Na marodce orlů by měli zůstat Sobotka se Zajíčkem, ale kladenskému publiku se představí obě zahraniční posily.

Jan Murárik

avyvo
Orli pro dnešní utkání zvolili originální podobu tištěného programu

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí