Orli přelétli "Odolku" v dramatických koncovkách

Kladenští volejbalisté se v extralize po výhře 3:1 (33:31, 22:25, 25:23, 25:21) nad Odolenou Vodou posunuli v tabulce místo z osmého místa na šesté.

Do marodkou rozhozené sestavy orlů se vrátil blokař Zajíček a už jen jeho přítomnost zvedla bojového ducha týmu do letos nezvyklých výšin. Domácí hráči oplývali bojovností, a když se v několika momentech rozhodčí přidali na stranu hostů, zvedly se emoce v kladenských řadách i v zaplněných ochozech sportovní haly. Takový rachot kladenští hráči od svých fanoušků v téhle sezoně ještě neslyšeli. Na otázku kladenského trenéra Milana Fortuníka, co vede rozhodčího k tak špatným rozhodnutím, odpověděl hlavní arbitr vyloučením kouče do konce setu.
"Tohle jsem zažil poprvé ve své trenérské kariéře. A poprvé jsem vážně uvažoval, že odvolám tým z utkání," uvedl "Forbes" po zápase. V něm se mohl spolehnout na velmi dobré výkony smečařů Hýského s Okošanovičem i na pevné středové bloky Kolumbijce Palaciose. Příští zápas hrají orli opět doma. V sobotu ve sportovní hale hostí Příbram (18.00 hod.).

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí