Kladenští orli vezou z Bosny postup. S nimi se v Brčku radovala čtveřice fanoušků z Kladna!

Kladenští volejbalisté vyhráli v bosenském Brčku nad Radnikem Bijeljina 3:1 (25:17, 25:17, 23:25, 25:22) a v dalším kole evropského poháru CEV letí do Francie. Postup potěšil také čtveřici mladých Kladeňáků, kteří se do Brčka vypravili fandit po vlastní ose. V hale byli jediní fanoušci z Česka a tedy i z Kladna!

Za volantem osobního vozu se střídali a vzdálenost Kladno - Brčko (950 kilometrů) zdolali s malými přestávkami za třináct hodin. Hned po zápase startovali směr domov. „Cesta byla v pohodě a věříme, že taková bude i ta zpáteční. Překvapilo nás, že hala v Brčku nedosahuje úrovně kladenské haly. Samotný zápas byl od začátku jasnou záležitostí Kladna. Po druhém setu, kdy bylo o postupu orlů rozhodnuto, poslal trenér na hřiště náhradníky. Jsme rádi, že jsme naše hráče mohli osobně povzbudit,“ uvedl za fanoušky po utkání pro Vaše Kladno Matěj Voštinka (na snímku druhý zleva).
Kladenští orli jdou zítra po příjezdu do posilovny, v pátek je čeká přípravný trénink na sobotní domácí duel s pražskými Lvy. Do evropského poháru opět vstoupí dvanáctého prosince před vlastním publikem.

Jan Murárik
Foto ze hry: Anna Earl, Kladno volejbal cz

brcko
Kladenští orli v modrém neměli s domácím týmem mnoho starostí

brckohala
Hala v Brčku připomínala fanouškům školní tělocvičnu

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí