Zápas kladenských volejbalistů o první místo doplní akce Krabice od bot

Kladenští orli se zítra (18.00 hod.) v domácí hale střetnou v boji o první příčku extraligy s pražskými Lvy. Zápas o všechno doprovodí již tradiční charitativní akce Krabice od bot.

Fanoušci mohou do Kladenské sportovní haly přinést vánočně zabalenou tvrdou krabici s věcí či věcmi pro děti, které letos před sebou nemají perspektivu klasicky strávených Vánoc s dárkem. Organizátoři projektu Krabice od bot doporučují do krabic zabalit například různé hračky, pastelky, sešity či bloky na kreslení, hezké oblečení, bonbóny, kosmetiku a další věci, které vás pro děti napadnou. Můžete přidat fotografii a vánoční přání. Určitě do krabic nebalte opotřebované nebo křehké či nebezpečné věci.
Na krabici napiště věk a pohlaví, aby vhodný dárek doputoval do správných rukou. Ve sportovní hale bude v sobotu před zápasem jasně vyznačené místo sběru krabic. 
„Krabice od bot je podle nás skvělá charitativní akce. Loni jsme od našich fanoušků vybrali plné auto krabic. Jsem rád, že se můžeme na tak užitečné akci podílet,“ uvedl pro Vaše Kladno prezident klubu Milan Fortuník. 

Jan Murárik
Ilustrační obr.: Kladno volejbal cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí