Prezident orlů uvedl, s kým pro příští sezonu nepočítá

První sezonu v roli prezidenta klubu Kladno volejbal cz zažije po šesti rocích bitvu o extraligovou medaili. Milan Fortuník ještě předtím tým pochválil za druhou příčku po základní části soutěže.

Sezona Kladenských orlů má před sebou poslední zápasy a už teď je jasné, že kladenský tým bude stát na nových hráčích. „Není žádným tajemstvím, že nás opouští většina mužstva,“ uvedl Milan Fortuník pro Vaše Kladno. Pro novou sezonu převezme mančaft jako trenér dosavadní asistent Tomáš Samsely. Francouz Arnaud Josserand jde koučovat zpátky do své vlasti a do téhle země volejbalu zaslíbené odcházejí také Antony Goncalves, Beau GrahamKristaps Platačas a Ignacio Fernádez, který si vybral jako své příští působiště arabský svět. Rovněž domů mizí oblíbenec kladenského publika Fin Niklas Seppänen. 
V tuto chvíli zůstávají pro další extraligový ročník Lukáš Kyjanica, Matěj Šálek, Adam Zajíček, Jiří Donát, Pavel Gottesman, Jose Neves či Lukáš Čeketa. 
„Tahle parta by se měla více dostávat do zápasů. Máme už posily, ale kvůli jejich současnému působení v klubech je nechceme zveřejňovat. Z mladých hráčů Kladna se v přípravě s áčkem objeví oba Svobodové, Pergler, Procházka a Tkadlec. Chceme vidět, jak se adaptují na dospělý volejbal. Zamýšlíme trénovat hned po skončení sezony,“ doplnil majitel klubu.
Než se rozběhne příprava na další sezonu, odehrají orli minimálně dva zápasy s Příbramí. Věřme, že si po téhle sérii pověsí na krk medaile.

Jan Murárik 


Počasí Kladno

Předpověď počasí