Orli mají v Příbrami bronzový mečbol

Kladenští volejbalisté dnes (17.00 hod.) mohou z Příbrami jet rovnou na dovolenou. Stačí jim totiž porazit tamní Kocoury a přivézt domů bronzové medaile.

Pokud to dokážou, ovládnou sérii hranou na dvě výhry. Ovšem podle volejbalových expertů to nebude procházka růžovým sadem. Kocouři na Kladně vstali z mrtvých a podlehli orlům po velké bitvě až v páté sadě. Když dnešní utkání Příbram zvládne, série skončí v pondělí v Kladenské sportovní hale.
„Na nás bylo znát, že jsme nahlodaní z neúspěšného semifinále. I když jsme si mysleli na finále, sezonní cíl jsme splnili, skončili jsme mezi čtyřmi nejlepšími týmy extraligy. Teď už je to boj na morál. Jsem samozřejmě rád, že jsme první zápas zvládli,“ řekl po zápase Milan Fortuník, prezident klubu Kladno volejbal cz.
Daniel Rosenbaum (kapitán VK Trox Příbram): „V pátém setu to bylo o štěstí, a to nebylo na naší straně.“
Lubomír Vašina (trenér VK Trox Příbram): „Myslím si, že to byl pro diváky velmi kvalitní zápas. Musím říct, že ze stavu 0:2 jsme se dostali v podstatě znova do zápasu. Samozřejmě to bolí, protože jsme měli vítězství v Kladně na rukách, což by bylo úplně neuvěřitelné. V každém případě si myslím, že to byl dobrý sport a samozřejmě se do Kladna pokusíme vrátit.“

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí