V Kladně se představí Odolena Voda

Ve sportovní hale se dnes večer (18.00 h.) utkají domácí Kladno volejbal cz a Odolena Voda. Lídr s aspirantem na postup do play off. Domácí jsou jasným favoritem.

Odolena Voda se v lednu zbavila dvou cizinců. "Vedení klubu se shodlo na tom, že oba hráči nesplnili původní představy a cíle, pro které byli angažováni, a jejich přínos pro klub nebyl takový, jak se očekával. Evandrovy další kroky vedou do Indonésie, Morales odešel do Libye," uvedla Odolena Voda na svých webových stránkách.

Kladno v prvním vzájemném zápase v roli hosta vyhrálo bez ztráty bodu. Výhra je to cenná, neboť v poslední době je Odolena Voda zvyklá na zápasy v pátých, zkrácených setech. Z kladenské sestavy hrával v týmu Vody Tomáš Hýský. "Pro mě je to uzavřená kapitola. Co se týče jejich hry, tak věřím, že potvrdíme, že jsme lepší než soupeř. Mají sice novou zahraniční posilu z Kanady, ovšem to nás na cestě za výhrou nezastaví. Porážka v Liberci nám pomohla v tom, že jsme z hlavy vyhnali tu dlouhou vítěznou sérii. S Odolkou začínáme hrát extraligu zase s čistou hlavou, což je jedině dobře," uvažuje vynikající kladenský smečař.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí