Blok(g) Jindry Neumanna. Finále s Karlovarskem je fantazie

Kladenští volejbalisté potvrdili v turnaji Českého poháru, že jsou právem na špičce české extraligy. Suverénně, i když ne úplně bez chyb, prošli až do dnešního finále, ve kterém se střetnou s Karlovarskem (20.25 h., ČT sport).

Složení finálové dvojice je potvrzením současného rozložení sil v českém volejbale. Střetnou se dva opravdu nejlepší týmy. Viděl jsem také utkání Karlovarska s mistrovským Libercem a až na jeden set je náš dnešní soupeř smetl ze hřiště. My jsme v semifinále s Brnem podali kompaktní kolektivní výkon, který nás zdobí celou sezonu. Ustáli jsem na výbornou třeba i druhý set, ve kterém nám absolutně nešel servis a soupeř toho nevyužil, což se tak často ve volejbale nestává. Finále bude soubojem taktiky a dobře zahraného servisu. My ho zřejmě budeme hrát hlavně přes Zmrhala, oni podle mne přes Hýského. Mimo servis rozhodnou o vítězi drobnosti.
Pro kladenský volejbal to je velký úspěch. Vždyť kromě mistrovského titulu v roce 2010 hrálo Kladno o rok dříve neúspěšné pohárové finále. 

Jindřich Neumann, manažer týmu


Počasí Kladno

Předpověď počasí