Blokař Trojan: Neexistuje, abychom dneska polevili

Vyladil formu v pravý čas a v neděli před narvanou sportovní halou předvedl svůj nejlepší výkon sezony. Však také respektovaný kritik Luboš Maršoun na jeho adresu chválou nešetřil. Blokař Štěpán Trojan je podstatnou součástí kladenského týmu, který dnes večer (19.00 h., ČT Sport) v Českých Budějovicích odvrací mistrovský mečbol domácího mužstva. 

Jak prožíváte závěr sezony?
Ten poslední zápas, kdy jsme odvraceli dva mečboly Budějovic, byl pro mě největším zážitkem mé dosavadní kariéry. Zahráli jsme to všichni srdíčkem. Byli jsme fyzicky vyšťavení, mohli jsme polevit, ukončit sezonu, ale my jsme naopak na hřišti nechali úplně všechno! Před patnácti stovkami diváků prostě nešlo jen tak povolit soupeři korunovaci na mistra. Ta atmosféra byla neskutečná. Skrz davy nešlo ani projít na toaletu (směje se).

Dneska jim oslavy povolíte?
Neexistuje! Věříme, že v sobotu do kladenské haly přijde ne patnáct set, ale dva tisíce lidí...

Vedle studia na vysoké škole a vrcholového volejbalu jste si ve vaší rodinné firmě otevřel automyčku. Co vás k tomu vedlo?
Byl to hurá nápad. Myl jsem si auto a přitom mne napadlo, že v servisu je místo na vznik ručního mytí aut. Tak jsem si otevřel vlastní byznys s jedním zaměstnancem (směje se). 

Jak dokonale nám auto vypulírujete?
K vozům se chováme tak, jak bychom chtěli, aby nám je vyčistili v tom nejlepším servisu. Základní ruční mytí za sto dvacet korun je u nás v porovnání s automatickou myčkou samozřejmě mnohem kvalitnější. Nejdražší program s kompletním vyčistěním vozu s voskováním karosérie u nás vychází zhruba na třináct set korun. Hodně si k nám zákazníci jezdí nechat umýt motor.

Sídlíte v areálu kladenské nemocnice. Dostanu se k vám jako běžný zákazník?
Dostanete se k nám přes hlavní vjezd do nemocnice, kde si vyzvednete lístek a my vám ho potvrdíme pro bezplatný odjezd z areálu. Není proč mít zábrany nechat si vyčistit i umýt auto dokonalým způsobem (usmívá se). 

Jan Murárik

myckasasistent

S asistentem trenéra Petrem Klárem ukázali studentům Sportovního gymnázia zlaté medaile za Český pohár

myckastepan

Štěpán s Hýským slaví úspěšný míč

myckatrojanuv

Trojanův položený smeč

myckautrojanu

U Trojanů vám nejen spolehlivě opraví vůz, ale také luxusně vypulírují...

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí