Kladno pod vysokou sítí skončilo čtvrté

Kde všude to ve hře mužstva drhne, mohli trenéři v přípravném období konečně vyzkoušet v praxi. Na turnaji v Hradci Králové skončili čtvrtí a mají týden na to, aby další turnaj vypadal herně mnohem lépe. 

Vicemistři extraligy v Hradci neprohráli ani zápas, ale protože se hrálo pouze na dva sety a mohly být i remízy, součet výsledků posadil Kladenské na čtvrtou příčku. 

"Hrálo se v rychlém sledu a poměrně dost zápasů ve skupině a poté o umístění. Na hráčích byla znát únava znásobená dosavadní náročnou fyzickou přípravou. Potěšilo mě, že se snažíme o rychlou hru, mrzí mě série nepřesností, které nás stály lepší výsledky i umístění. Ovšem na čem musíme velmi zapracovat, to jsou servis a blok. Tam jsme v tuhle chvíli velmi špatní. Z výkonů jednotlivců musím aspoň trochu pochválit Šulistu, Kozaka a Hýského na středu, určitě se herní praxí zlepší spolupráce Westa s Gromadowskim a jsem rád, že si Zajíček zkrátil dovolenou v Brně a přijel si s námi zahrát," zhodnotil trenér Milan Fortuník první vystoupení obhájců Českého poháru na veřejnosti.

Další už se odehraje před kladenským publikem. Příští pátek a sobotu se totiž ve sportovní hale uskuteční turnaj O pohár primátora Kladna. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí