Smeč Luboše Maršouna. S výkonem proti Karlovarsku Kladno v Příbrami neprohraje

Na svém kontě má mistrovský titul i starty za československou reprezentaci. Hrával nejvyšší soutěž za Rudou Hvězdu Praha, Odolenou Vodu či České Budějovice. Volejbalový chlebíček Luboš Maršoun jídal také v Belgii. Už druhou sezonu komentuje pro Vaše Kladno domácí zápasy Kladna.

V zápase proti silnému Karlovarsku podalo Kladno excelentní výkon! V tomhle utkání nebylo z kladenského týmu komu co vytknout. Proti domácímu zápasu s ČZU bylo lepší všechno. Atmosféra v hledišti i výkon na place včetně servisu. Ovšem to neznamená, že by ho Kladno nemuselo zlepšit. Ale už se na něj aspoň dalo koukat.
Z hráčů musím vyzdvihnout Moníka na přihrávce. Byl vynikající, všechno oběhal a vyčapal. Dobře si rozuměli s Hýským, který měl v Moníkovi pomocníka a mohl si čapat jen co šlo na něj. Nebylo možné přehlédnout, že jsme měli ve Westovi lepšího nahrávače než Karlovarsko. Na to, jak je mladý, hrál jako starý mazák. Dával to stejně kvalitně na kůly, jako na střed nebo na trojku Gromadowskému.
Kdo podle mě zahrál víceméně průměr, byli Šulista se Sobotkou, ale pořád to byl průměr kvalitnější než mnozí hráči Karlovarska.
Příště jedeme do Příbrami, a když tam kluci zopakují výkon z posledního zápasu, nemůžou prohrát.

Luboš Maršoun


Počasí Kladno

Předpověď počasí