Občerstvení na Sletiši. Zmrzlina, pomelo nebo párek v rohlíku

Počasí také do Kladna vrátilo letní počasí. A to znamená, že Sletiště a jeho blízké okolí bude praskat ve švech. Jaké občerstvení letos v útrobách krásného kladenského areálu na návštěvníky čeká? 

Obešli jsme tři základní místa, která s nastupující letní sezonou pravidelně ožívají nejvíce. Hned u vchodu málokdo odolá Janečkově točené zmrzlině. Jakoukoli příchuť v porci za třicet korun ochutnáte, určitě budete spokojení. U dětí navíc vítězí Janečkovy ledové tříště. Ty stojí podle velikosti od 35 korun výše.

Za stánkem se zmrzlinou po levé straně stojí fitko s bistrem rodiny Vinšovy. Předpokládáme, že jste stále na vycházce a nehodláte zvedat činky. Máte žízeň a děti na něco chuť. Mládež, která už k Vinšům na něco dobrého zašla, vyžaduje znovu nejvíce pendreky za tři nebo dvanáct korun, lízátko zmrzlinku za šest korun, cigaretovou žvýkačku, velkou frajeřinu pro nejmenší, za dvacku a k pití "pivo" nealko pomelo za třicet korun. 

Cestou kolem atletického areálu, při delším pobytu na dětském hřišti či in-line dráze zavoní teplé pokrmy ze stánku Sportovních areálů města Kladna (SAMK). Tam prý letos nejvíce frčí klasický párek v rohlíku (25 Kč) nebo vafle se šlehačkou (30 Kč). Přejeme všude dobrou chuť.

-red-

zmr2

Nealko pivo osvěží

zmr3

Dobroty pro prázdné žaludky


Počasí Kladno

Předpověď počasí