Bratři Volfové: Malý sál už byl několikrát vyprodaný

Kino Hutník otevřením Malého sálu v srpnu letošního roku nabízí nejen milovníkům filmů možnost zůstávat na Kladně a necestovat za stejným zážitkem desítky kilometrů jinam. Kino odnepaměti provozují bratři (na snímku zleva) Pavel a Vojtěch Volfové.

Vzali kladenští diváci na vědomí, že mají dva kinosály?
Pavel: Diváci, a myslím nejenom kladenští, vzali moc dobře na vědomí, že si od léta mohou v Hutníku vybírat ze dvou sálů. Když jsou dobré filmy, jako je například Top Gun, tak je znát, že mohou jít i do menšího sálu (usmívá se).
Vojtěch: Teď na podzim je období lákavých premiér, takže na malý sál se dají přesunout filmy, na které nechodí tolik lidí, ale mají svůj okruh fanoušků. Někteří diváci jdou do Malého sálu raději.

Které chystané tituly by mohly zaplnit sály Hutníku?
Pavel: Uvedeme premiéru z japonské dílny anime One Piece Film Red. V Japonsku to je jeden z nejvíce navštěvovaných filmů a Hutník ho promítne jako jeden z mála kin v republice. Na Malém sále promítáme dokument o lezci Adamu Ondrovi. Populární je Princ Mamánek, v listopadovém programu máme cestovatele Martina Loewa a chystáme se na premiéru filmu Black Panther: Wakanda nechť žije. Spousty diváků jistě přitáhne zábavná show Sejdeme se u Cibulky.
Vojtěch: Nedávno využili našeho kina hokejisté k přednáškám, děti se mohou těšit na Michala Nesvadbu. Doporučuji sledovat naše webové stránky, i díky Malému sálu se toho u nás děje dost. Už jsme ho měli několikrát vyprodaný.

Co na Malém sále lidé chválí nejvíc?
Pavel: Útulnost, lepší zvuk, jiný pocit z komornějšího prostředí. Pohodlí je v obou sálech stejné.
Vojtěch: Největší pochvaly dostáváme od vozíčkářů. Konečně se v Kladně na filmy dostanou pohodlně.

Chystáte v brzké době další novinky v diváckém komfortu?
Pavel: Teď hlavně musíme přežít období, které nás všechny s energiemi čeká.
Vojtěch: Přesto například připravujeme instalaci nejlepšího zvukového systému pro Velký sál.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí