Na co se můžete příští týden těšit? Třeba na novou policejní rubriku

V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabídneme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

V pondělí se opět podíváme do útulku Bouchalka za další psí duší. Má jméno Leoš a je to prý optimista. Architekti se utkají o novou podobu autobusového terminálu v Kladně, uvidíme, co z jejich klání zajímavého vzejde. Jaký byl Ples sportovců? To vám poodhalí naše fotoreportáž z akce.

Úterý zahájíme návštěvou hospody Racanda, která se pyšní pivem, které zraje v tancích přímo v interiéru. Sport Hotel Sletiště získal významné ocenění, připomeňme si za co.

Ve středu se vypravíme do dob minulých, přesněji do časů Rakouska - Uherska. Tehdy žil malíř, kterému učarovala lesní krajina a jehož obrazy můžeme dodnes obdivovat. Restaurace Kuklík vás pozve při tanečním večeru rovněž do historie, ale nepříliš vzdálené. A v naší pravidelné anketě se respondenti zamyslí nad tím, zda má město podporovat profesionální sportovce.

Čtvrtek nabídne novou rubriku - Zeptejte se policisty. Pokud máte zvídavé dotazy ohledně policejní práce, můžete nám je zasílat a nadporučík Michal Strieborný (na snímku) je rád na našich stránkách zodpoví. Dále se dozvíte, že Rozdělov získá nové náměstí a že velikonoční trhy v Kladně budou velice bohaté, na děti čeká na tisíc dárků!

Na pátek máme něco připraveného pro ženy - malý tip na to, jak si trendy zařídit dětský pokojíček a co je právě in. O víkendu si přečtete Bářiny Liškoviny, pozveme vás na velikonoční program do Čabárny a chybět samozřejmě nebude ani horoskop.

Dále pro vás v průběhu týdne chystáme informace z klání volejbalistů Kladna v play off, dozvíte se, zda se fotbalisté vypořádali s Rakovníkem a které díry v silnicích město opraví jako první.

A i nadále můžete zasílat svoje dotazy primátorovi Kladna či nově policejnímu nadporučíkovi Striebornému na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či na stejný e-mail poslat gratulace vašim známým, příbuzným apod. Zveřejnění je zdarma!

Úspěšný příští týden Vám přeje

Vaše Kladno

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí