Autobusy se vracejí do špiček. Primátor děkuje za vstřícnost

Veřejné poděkování za vstřícnost v poskytování služeb si dnes od primátora Milana Volfa vysloužila společnost ČSAD MHD Kladno a.s. za navrácení chybějících spojů do Prahy v nejvíce žádaných časech.

Cestujícím z Kladna do Prahy a zpět autobusy kladenské ČSAD nejvíce chyběly v ranní a odpolední špičce, o které nikdo z kladenských dopravců neměl zájem, a proto se letos zrušily. Středočeský kraj, který by měl mezi těmito městy dopravcům s financováním pomáhat, na žádosti cestujících zatím nereagoval. 

Do hry proto vstoupilo město Kladno prostřednictvím primátora Milana Volfa, který se rychle dohodl se společností ČSAD MHD Kladno a.s., že své autobusy do požadovaných časů pustí. „Děkuji společnosti a jejímu řediteli Ludomíru Landovi za pochopení a rychlé řešení situace,“ uvedl na dnešní tiskové konferenci. 

Od prvního září se na trasu vrací spoje A55 v 6:55 (první ranní odjezd z Rozdělova) a 14:30 (předposlední odjezd od rozdělovské Energie), 7:10 a 7:15 (odjezdy z Veleslavína). A57 v 5:00 a 5:30 (nové ranní odjezdy od Energie) a 7:35, 8:00, 15:30, 17:00 a 18:30 (nové odjezdy z Veleslavína). A56 zavádí nové odjezdy z Veleslavína v 6:35 a 6:45 hodin. 

„Udělali jsme operativní změny jízdního řádu a přidali jeden autobus. Chceme vyhovět obyvatelům Kladna, aby měli co největší komfort dojíždění,“ uvedl Ludomír Landa, ředitel společnosti.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí