Mrtvá ryba, taky ryba v roce 2017 na suchu nezajde

Rybáři týmu Mrtvá ryba, taky ryba přejí všem čtenářům deníku Vaše Kladno vše nejlepší v roce 2017.

A jaké jsou plány Mrtvé ryby v tomto letopočtu? Z rybářských akcí se bude jisto jistě opakovat výprava do Švédska. To je stálice a hlavní bod programu Mrtvé ryby v každém roce. Rok 2016 přinesl novinku, a to výpravu na soukromý revír v Poličce, který se svou kvalitou zapsal do stálého programu našeho rybářského týmu.
V nadcházejících 365-ti dnech se tedy s touto výpravou také počítá.
Zatím nerozhodnutými jsou jarní, respektive podzimní výprava. Vize je v obou případech zopakovat akce, které vlivem nabytého programu uplynulého roku 2016, neproběhly. Tou první je výlet za kapry do Maďarska a druhou akcí, mezi rybáři legendární, návštěva Španělské přehrady Ebro. To vše bude záviset na časové dispozici našich rybářů.
Dále byla v úvahu výprava do Norska za treskami, ale vzhledem k rodinnému životu všech našich členů, nebude možné realizovat všechny ideje. Samozřejmě počítáme s velkým množstvím domácích rybářských klání a v neposlední řadě bychom rádi navázali úzkou spolupráci s městem Kladnem a realizovali naše záměry týkající se rybářského kroužku, právě za podpory statutárního města Kladna.

Mimo svět pod vodní hladinou chystáme již tradiční klání, které v našem spolku mají již tradici. Namátkou počítáme s turnajem Mrtvé ryby na motokárách, tenisovým turnajem Mrtvá ryba OPEN, vánočním Bumper Ball turnajem, ale chystáme i další adrenalinové sportovní akce. Novinkou roku 2017 bude 1. reprezentační ples Mrtvé ryby. Ten se uskuteční 11. února. K němu nyní upínáme naše úsilí.

Všichni z Mrtvé ryby velice děkují za spolupráci s internetovým deníkem Vaše Kladno .cz, pevně doufáme a věříme, že i v nadcházejícím roce 2017 bude tato kooperace pokračovat.

Ať se Vám vydaří vše, co si přejete, fanděte Mrtvé rybě a čtěte Vaše Kladno.cz!

Jakub Kubálek


Počasí Kladno

Předpověď počasí