The Beatles Revival vítá rok 2017

Drazí přátelé, kapela The Beatles Revival z hornického a dělnického města Kladna vám všem strašně moc děkuje za podporu a objednávání a návštěvy našich koncertů.

I díky vám už se takhle krásně proflakujeme životem dvacátý čtvrtý rok. Jsme vám vděčni za každý kousek z vašeho času a prostředků, které nám věnujete.

Kdysi jsme měli tu čest nějaký čas spolupracovat s tajemníkem pravých The Beatles panem Alistairem Taylorem a ten vždycky říkal: "Ludek, remember! Život je jako chilli, když ho budeš dělat s láskou, tak tě sice občas popálí, ale vždycky tě zahřeje!"

A i my, Husákovy děti, jsme časem zjistili, že ten starý muž měl pravdu. Držte se tedy této moudrosti a aspoň vám možná nebude zima. A na závěr vám chceme připomenout, že i když vám to sice možná některým nepřipadá, tak náš i váš život může klidně skončit každou vteřinu, takže jestli něco chcete udělat, a máte dobrého právníka, tak to rozhodně udělejte!

Vše nejlepší do roku 2017 přeje čtenářům Vašeho Kladna skupina The Beatles Revival z hornického a dělnického města Kladna.


Počasí Kladno

Předpověď počasí