Omezení dopravy. Doberskou snad začnou, u Buštěhradu kruháč určitě

Omezení dopravy vznikne dnes a zítra na dvou místech, která Kladenským znepříjemní cestování.

Kladenskou Doberskou ulici prý krajský úřad začne opravovat zítra. Týdenní zpoždění způsobilo údajné opomenutí krajských úředníků, kteří prý nedali cesťákům pokyn, že mají nastoupit... Oficiální zpráva se vymlouvala na nepřízeň počasí. Jen pro připomenutí, tento týden pršelo dohromady hodinu... 

Tak tedy Doberskou byste od zítřka neměli projet od rozdělovsvého kostela pod křižovatku se Štefánikovou ulicí. Tu rekonstruuje město. Kvůli zpoždění na Doberské začali cestáři s rozebíráním chodníků. Nyní už kopnou i do silnice. Hotovo by mělo být v létě, Doberskou snad dokončí v prosinci. Podle informací z kladenského magistrátu kraj v minulých dnech obdržel stavební povolení také na rekonstrukci dalších svých komunikací v Kladně, například na ulici Milady Horakové. Své dotazy, proč se na ní nic neděje, směřujte krajskému úřadu.

Podle harmonogramu pokračují práce na rekonstrukci silnice mezi Kladnem a Buštěhradem. Ode dneška začnou cestáři budovat na křižovatce u Buštěhradu kruhový objezd. Provoz na silnici zůstává zabezpečen mobilními semafory. Starý povrch z celého úseku má zmizet do poloviny letošních prázdnin.

Omezení provozu trvá také ve Stehelčevsi, Knovízi i v Pcherách. 

Jan Murárik 


Počasí Kladno

Předpověď počasí