Strážníci krotili násilníky. Ti "hrdinsky" fackovali i ženy...

Hned třikrát museli strážníci zasahovat proti rváčům a násilníkům. Smutné je, že ve dvou případech si dovolili muži na ženy...

Napadení patnáctiletého hocha řešili v pátek večer kladenští strážníci v kině Hutník. Toho na toaletě napadli tři mladíci a poté usedli do promítacího sálu. Strážníci všechny útočníky zadrželi přímo v prostorách kina. Jednalo se o sedmnáctiletého Kladeňáka, který mladíka napadl pěstmi a tloukl mu hlavou o zeď. Druhý, šestnáctiletý muž z Lán, útočníkovi pomáhal a třetí šestnáctiletý Kladeňák jistil dveře, aby nikdo nemohl vejít dovnitř. Strážníci na místo přivolali policisty a sanitu, která napadeného mladíka odvezla do kladenské nemocnice k ošetření.
K dalšímu napadení došlo po půlnoci přímo před zraky strážníků v Sítné. Z Domu kultury vyšly dvě ženy, za kterými vyběhl muž, který po nich hodil skleněnou lahev. Ta způsobila krvácivé zranění na noze jedné z žen. Druhou ženu muž napadl fackami. Strážníci proti muži okamžitě použili donucovací prostředky a přiložili mu pouta. Jednalo se o osmatřicetiletého muže z Kladenska, který byl údajně přítel jedné z napadených žen. I tohoto útočníka předali strážníci policistům.
U dalšího napadení zasahovali strážníci v sobotu večer, kdy v Tuchorazu došlo ke rvačce několika osob. Strážníci na místě zadrželi třiatřicetiletého muže z Kladna, který v domě napadl ženu, která utrpěla poranění v obličeji. Když útočník vyskakoval z okna domu, stihl ještě poškodit zaparkované vozidlo. Útočníka si převzali přivolaní policisté a zraněná žena byla převezena k ošetření do kladenské nemocnice.    

- red -

Foto: MP Kladno 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí