Kamarád ukradl na ulici kamarádovi boty. Nebo to bylo jinak?

Ve čtvrtek 9. června  byli policisté vysláni do Kladna Kročehlav, kde mělo dojít ke spáchání zločinu loupeže. Oznamovatelka kontaktovala operačního důstojníka na tísňové lince 158 s poznatkem, že přibližně v 16.45 hod. v ulici Na Růžovém poli za provozovnou občanské vybavenosti došlo k napadení muže.

Poškozený, asi pětadvacetiletý až třicetiletý muž, přibližně 170 cm vysoké postavy, který byl oblečen do černého trička a černých kraťasů, byl napaden za ním jdoucím útočníkem. Jednalo se o muže vyšší postavy, vysokého 180 až 190 cm, sportovní postavy. Na sobě měl světle modré kostkované kraťasy a světlou čepici s kšiltem. Ten prvního z mužů doběhl a následně fyzicky napadl. Podle svědků požadoval po poškozeném vydání finanční hotovosti. Ten mu sdělil, že žádné peníze nemá, a proto mu pachatel zcizil alespoň jeho obuv. Útočník po činu odešel směrem do Polské ulice. Napadený se po ataku zvedl ze země a vydal se týmž směrem. Je pravděpodobné, že se oba muži znali.

Vzhledem k tomu, že se do dnešního dne, nepodařilo kriminalistům objasnit vzniklou situaci, policisté žádají poškozeného muže, aby se přihlásil na kterémkoliv policejním oddělení a pomohl s rozuzlením případu a s identifikací pachatele. Vyšetřovatele může kontaktovat také na telefonním čísle 974 873 402, nebo je možné využít bezplatnou linku 158.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí