Bude podle vás na Kladně dříve hotový Globus než modernizace železnice?

Výstavba Globusu na Růžovém poli a modernizace železnice na Kladně jedou na plné obrátky. V dubnu budování obchodního centra uzavře v Kročehlavech kruhový objezd a železnice na sebe v různých omezeních kladenské dopravy také nenechá dlouho čekat. Do dvou let by si prý v Globusu mohli nakoupit první zákazníci. Zato železnice, a s ní spojené další dopravní stavby ve městě, by měly podle harmonogramu být hotovy až za tři roky. Ale kdo ví, třeba to bude obráceně... A tak se naskýtá otázka, bude podle vás dřív hotový Globus?

 

Fortunik

Milan Fortuník, trenér

NE

Obchodů už na Kladně máme dost, tak sám za sebe si myslím a doufám, že dřív bude hotová železnice. To si přeji i za Kladeňáky, kteří často cestují do Prahy.
 

 Hron

Tomáš V. Hron, herec

Ne

Vzhledem ke standardům ve stavebních firmách se neodvážím ani tipovat. Nicméně se na obě realizace těším. Oba projekty jsou pro Kladno výhodné. Věřím, že i původní nechuť kolem zastavení Růžového pole bude během pár měsíců po dokončení stavby minulostí a převáží spíš radost z celkové koncepce projektu, než kdyby se pole rozparcelovalo a umožnilo tak nekoncepční zastavování pozemků. 

 

Šťastná

Michaela Šťastná, trenérka

ANO

Jestli se nepletu, vystavění Globusu se řeší od roku 2018 a předpokládaný termín dokončení je rok 2024. Modernizace železnice na Kladně má termín dokončení delší. Takže podle toho by měl být Globus hotový dříve. Ale kdo ví, jakým směrem se vyvine situace ve stavebnictví... 

 

 Landa

Ludomír Landa, ředitel

ANO

Stavba již stojících nákupních center v Kladně trvala přibližně jeden rok. A za rok železnice určitě hotová nebude. Navíc začínají nyní stavební práce pouze na malém úseku tratě.  

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí